Tendon Master 9.4 Eco

Tendon Master 9.4 Eco

Cikkszám: D094TM44E000C

Tendon Master 9.4 Eco 40 kis átmérőjű, tartós SBS-fonattal rendelkező dinamikus kötél Olyan mászók számára alkalmas, akik szeretnék feszegetni a határaikat. ECO környezetbarát impregnálással!
átmérő (mm) 9.4
tömeg (g/m) 58
UIAA esések száma 6
megtartási rántás max. (kN) 7.9
köpenycsúszás (mm) 0
statikus nyúlás (%) 6.4
dinamikus nyúlás (%) 37
csomózhatóság 0.9
CE 1019 igen

 

 

ECO Shield : ECO impregnálási változat, amely magas víztaszító védelmet garantál a kötél számára. A magot és a fonatot az új ECO módszerrel kezelik.  Az eredmény egy olyan kötél, amely nem szívja fel a vizet , és környezetbarát is, mert nem tartalmaz C8 vagy C6 termésű szénhidrogéneket. A PFC-mentes Tendon kötelek megfelelnek az UIAA víztaszító szabványainak.

TeNOTE :  kötelek átfogó kezeléséhez és nyilvántartásához. Gyors, hatékony és nagyon áttekinthető eszköz a kötelek ellenőrzéséhez és időben történő karbantartásához.

UIAA : Az ezzel a szimbólummal jelölt termék megfelel az UIAA – Hegymászó Szövetségek Nemzetközi Szövetsége – szigorú biztonsági követelményeinek.

CE - megfelelőségi szimbólum : Ez a jelölés tanúsítja a vonatkozó európai jogszabályok által meghatározott biztonsági követelményeknek való megfelelést.

Kompakt végződés : Egyedülálló kötéllezáró technológia. Az utolsó 15 mm-es hosszban a kötél (fonattal ellátott mag) egy kompakt egységbe van csatlakoztatva.

SBS - Simple Braid System : Az SBS egy olyan rendszer, amely biztosítja, hogy minden egyes szál külön-külön kerüljön a fonatba. Ez az SBS fonatszerkezet növeli a kötél ellenállását és jobb kopást garantál, valamint javítja a mechanikai tulajdonságokat – különösen a rugalmasságot.

Tendon Master 9.4 Eco

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Beal ANTIDOTE 10.2MM

222.990 Ft
Beal ANTIDOTE 10.2MM

100%-ban újrahasznosítható anyagokból készült, nagy átmérőjű, könnyen kezelhető kompakt kötél, sziklamászáshoz! ...

Beal ANTIDOTE 10.2MM
Beal Apollo Dry Cover 11mm
70.090 Ft
Akciós ár: 61.160 Ft
Beal Apollo Dry Cover 11mm
Beal APOLLO II 11MM Dry cover

109.990 Ft
Beal APOLLO II 11MM Dry cover

Elpusztíthatatlan, ellenálló kötél nagy falakra tervezve! 100%-ban újrahasznosítható anyagokból készült, és Dry Cover kezelésnek köszönhetően még kopásállóbb ...

Beal APOLLO II 11MM Dry cover
BEZÁR