Petzl SEQUOIA beülőheveder

Petzl SEQUOIA beülőheveder

Cikkszám: C069AA00

Favágóbeülő két kötélszálon történő felmászási technikákhoz

A SEQUOIA favágó beülőheveder két szál kötélen való közlekedésre szolgál. Az extra széles, félmerev derékrész és combhevederek rendkívüli kényelmet biztosítanak.A derékrészen akár kesztyűben is egyszerűen, gyorsan nyitható és zárható FAST automata csatok találhatók, melyekkel a beállított méretek is megmaradnak. A combhevedereken FAST LT PLUS csatokkal. A nyitható bekötési pontokhoz a ZILLON vagy a MICROFLIP könnyen rözíthető, valamint további eszközök rögzítésére akár több áthidalóheveder is csatlakoztatható. A felszereléstartók megkönnyítik a munkaeszközök rendezését, a bújtatókhoz CARITOOL felszereléstartó karabiner rögzíthető.

  • Kényelem: Az extra széles, félmerev derékrész és combhevederek tökéletes támasztékot nyújtanak a felhasználónak. Előre formázott, dupla párnázással, mely függő testhelyzetben még nagyobb kényelmet biztosít.
  • Ergonómia: Az ergonomikus, nyitható bekötési pontok megkönnyítik a ZILLON vagy MICROFLIP kantárak csatlakoztatását. Segítségükkel több (állítható vagy fix) áthidalóheveder csatlakoztatható és a kiegészítők, mint a RING csatlakozógyűrűk vagy a SWIVEL kipörgetőszemek, közvetlenül az áthidalóhevederhez rögzíthetők. A SEQUOIA beülőhevederek combrészein az automata FAST LT PLUS csatok lehetővé teszik a beülő felvételét akár a láb felemelése nélkül vagy bakancsban, akár kesztyűben is, a beállított méretek pedig megmaradnak.
  • Két kötélszálon történő felmászási technikákhoz: A SEQUOIA beülő combhevederein akár kesztyűben is egyszerűen, gyorsan nyitható és zárható FAST automata csatok találhatók, melyekkel a beállított méretek is megmaradnak.

szabványok: CE EN 358, EN 813,EAC

 

cikkszám C069AA00 C069AA01 C069AA02
méret 0 1 2
derék méret 65-80 cm 70-93 cm 83-120 cm
comb méret 44-59 cm 47-62 cm 50-65 cm
tömeg 1480 g 1530 g 1600 g
garancia 3 év 3 év 3 év

 

 

 


Petzl SEQUOIA beülőheveder

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Singing Rock HARNESS PADDING

10.990 Ft
Singing Rock HARNESS PADDING

Kivehető váll- és lábpárnázat ...

Singing Rock HARNESS PADDING
Petzl PROTEC PLUS kötélvédő

24.990 Ft
Petzl PROTEC PLUS kötélvédő

Rendkívül kopásálló, puha kötélvédő fix kötelekhez ...

Petzl PROTEC PLUS kötélvédő
Petzl PROTEC kötélvédő

6.290 Ft
Petzl PROTEC kötélvédő

Puha kötélvédő fix kötelekhez ...

Petzl PROTEC kötélvédő
BEZÁR