Petzl ABSORBICA®-Y TIE-BACK energiaelnyelővel ellátott kantár


Cikkszám: L015AB00

Y kantár a karabiner visszaakasztására szolgáló gyűrűkkel és beépített energiaelnyelővel

Az ABSORBICA-Y TIE-BACK egy Y kantár a karabiner visszaakasztására szolgáló gyűrűkkel és kisméretű beépített energiaelnyelővel. Osztásokkal kiépített, rendkívül nagy átmérőjű szerkezeteken való közlekedésre. 60 - 140 kg közötti testsúlyú felhasználók számára készült kantár. A TIE-BACK rendszer rendkívül nagy méretű szerkezetek átkötésére is alkalmas. Az elasztikus szárak nem zavarnak a közlekedésben. Kétféle változatban kapható: összekötőelem nélkül vagy nagy nyílású MGO összekötőelemmel a kantárszár végén és beülőhöz való csatlakoztatásra szolgáló Bm’D összekötőelemmel.

 

Ezeket a kantárakat lezuhanás veszélye esetén kell használni és a beülő mellkasi vagy hátsó bekötési pontjához kell csatlakoztatni. Az energiaelnyelő elosztja az esés energiáját és így csökkenti a felhasználót érő megtartási rántást.

60 - 140 kg közötti testsúlyú felhasználók számára készült kantár.

  • Esés megtartásánál az energiaelnyelő felszakadása csökkenti felhasználót érő rántást. 60 és 140 kg közötti testsúlyú felhasználók számára készült kantár. A heveder szakaszosan szakad fel, így kisebb testsúlyú felhasználók esetén is csökkenti az őket érő rántást.

Kisméretű, kopásálló energiaelnyelő

  • Rendkívül kis kiterjedésű energiaelnyelő, mely nem zavarja a felhasználót a mozgásban és tevékenységében. A textil tárolótok védi az energiaelnyelőt a dörzsölődéstől és az esetleges sérülésektől.

Használatra kész vagy személyre szabott kantárak

  • Használatra kész kantárak: Az ABSORBICA-Y MGO és az ABSORBICA-Y TIE-BACK MGO kantárakat a kantárszárak végein található és a beülőhevederhez csatlakoztatható összekötőelemekkel szállítjuk, így azok azonnal használatra készek.
  • Személyre szabott kantárak: Az ABSORBICA-I (80, 150 és VARIO) és az ABSORBICA-Y (80, 150 és TIE-BACK) kantárakat összekötőelem nélkül szállítjuk, így azt a felhasználó saját igénye szerint, ill. az adott szerkezethez igazodva tudja személyre szabni. Megjegyzés: vonatkozó szabványok az alkalmazott összekötőelemek függvényében.

Függőleges szerkezeten vagy osztásokkal ellátott vízszintes vezetőszáron való közlekedéshez:

  • A két szárú ABSORBICA-Y kantárakkal a szárak felváltva történő be- és kiakasztásával a közlekedés folyamatosan biztosítható

 

  • cikkszám: L015AB00
  • hossz: 153 cm
  • szabványok: CE EN 355 ANSI Z359.13 CSA Z259.11-17 UKCA JSFAD GB/T 24538-2009: type II (1)
  • tömeg: 400g

(1) Minőségtanúsítványok az alkalmazott összekötőelemek függvényében, további információk a használati utasításokban, (2) MICROFLIP-pel


Petzl ABSORBICA®-Y TIE-BACK energiaelnyelővel ellátott kantár

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

TENDON Throwing bag dobózsák

6.990 Ft
TENDON Throwing bag dobózsák

Favágómunkáknál a kötél pozícióba juttatásához használható dobózsák. ...

TENDON Throwing bag dobózsák
Singing Rock Twister kipörgetőszem

14.990 Ft
Singing Rock Twister kipörgetőszem

Csapágyazott pörgéskiegyenlítő. Meggátolja a terhelés alatt lévő kötél csavarodását. ...

Singing Rock Twister kipörgetőszem
Singing Rock TREEMOUSE dobózsák

6.490 Ft
Singing Rock TREEMOUSE dobózsák

Favágómunkáknál a kötél pozícióba juttatásához használható dobózsák. ...

Singing Rock TREEMOUSE dobózsák
BEZÁR