Petzl ABSORBICA®-Y MGO 80 zuhanást megtartó kantár nemzetközi változat


Cikkszám: L012BB00

Függőleges szerkezeten vagy osztásokkal ellátott vízszintes vezetőszáron való közlekedéshez tervezett, 80 cm hosszú Y kantár energiaelnyelővel és MGO összekötőelemekkel

Az ABSORBICA-Y MGO kisméretű energiaelnyelővel ellátott Y kantár függőleges szerkezeteken vagy vízszintes vezetőszáron való közlekedéshez, osztásokon való áthaladással. 60 - 140 kg közötti testsúlyú felhasználók számára készült kantár. A kantárszárak két nagy nyílású MGO összekötőelemének és a beülőhöz való csatlakoztatásra szolgáló Bm’D összekötőelemnek köszönhetően azonnal használatra kész. Két változatban kapható: 80 (kantárszárak kötélből) vagy 150 FLEX (elasztikus kantárszárak).

Ezeket a kantárakat lezuhanás veszélye esetén kell használni és a beülő mellkasi vagy hátsó bekötési pontjához kell csatlakoztatni. Az energiaelnyelő elosztja az esés energiáját és így csökkenti a felhasználót érő megtartási rántást.

60 - 140 kg közötti testsúlyú felhasználók számára készült kantár.

  • Esés megtartásánál az energiaelnyelő felszakadása csökkenti felhasználót érő rántást. 60 és 140 kg közötti testsúlyú felhasználók számára készült kantár. A heveder szakaszosan szakad fel, így kisebb testsúlyú felhasználók esetén is csökkenti az őket érő rántást.

Kisméretű, kopásálló energiaelnyelő

  • Rendkívül kis kiterjedésű energiaelnyelő, mely nem zavarja a felhasználót a mozgásban és tevékenységében. A textil tárolótok védi az energiaelnyelőt a dörzsölődéstől és az esetleges sérülésektől.

Használatra kész vagy személyre szabott kantárak

  • Használatra kész kantárak: Az ABSORBICA-Y MGO és az ABSORBICA-Y TIE-BACK MGO kantárakat a kantárszárak végein található és a beülőhevederhez csatlakoztatható összekötőelemekkel szállítjuk, így azok azonnal használatra készek.
  • Személyre szabott kantárak: Az ABSORBICA-I (80, 150 és VARIO) és az ABSORBICA-Y (80, 150 és TIE-BACK) kantárakat összekötőelem nélkül szállítjuk, így azt a felhasználó saját igénye szerint, ill. az adott szerkezethez igazodva tudja személyre szabni. Megjegyzés: vonatkozó szabványok az alkalmazott összekötőelemek függvényében.

Függőleges szerkezeten vagy osztásokkal ellátott vízszintes vezetőszáron való közlekedéshez:

  • A két szárú ABSORBICA-Y kantárakkal a szárak felváltva történő be- és kiakasztásával a közlekedés folyamatosan biztosítható

 

  • cikkszám: L012BB00
  • összekötőelemek: MGO x 2, Bm’D
  • hossz: 100 cm
  • szabványok: CE EN 355 ANSI Z359.13 UKCA, JSFAD GB/T 24538-2009: type II (1
  • tömeg: 1730g

(1) Minőségtanúsítványok az alkalmazott összekötőelemek függvényében, további információk a használati utasításokban, (2) MICROFLIP-pel


Petzl ABSORBICA®-Y MGO 80 zuhanást megtartó kantár nemzetközi változat

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Singing Rock HARNESS PADDING

10.990 Ft
Singing Rock HARNESS PADDING

Kivehető váll- és lábpárnázat ...

Singing Rock HARNESS PADDING
Petzl PROTEC PLUS kötélvédő

24.990 Ft
Petzl PROTEC PLUS kötélvédő

Rendkívül kopásálló, puha kötélvédő fix kötelekhez ...

Petzl PROTEC PLUS kötélvédő
Petzl PROTEC kötélvédő

6.290 Ft
Petzl PROTEC kötélvédő

Puha kötélvédő fix kötelekhez ...

Petzl PROTEC kötélvédő
BEZÁR