Petzl PARALLEL 10.5 mm félstatikus kötél

Petzl PARALLEL 10.5 mm félstatikus kötél

Cikkszám: R077AA03

Puha és könnyű félstatikus kötél nehezen megközelíthető helyekre

A félstatikus PARALLEL 10,5 mm kötél nehezen megközelíthető helyek elérésére szolgál. Kis átmérőjű, rendkívül puha és könnyű félstatikus kötél. Terhelés alatt csak kis mértékben nyúlik, ami növeli a kötélen való felmászás hatékonyságát. Az EverFlex konstrukció garantálja, hogy a kötél puhasága és kedvező tulajdonságai hosszú távon is megmaradnak. Hatféle színben, négyféle hosszúságban kapható.

Tanúsítvány: CE, EN 1891 típusú (félig statikus kötél)

  • Súly: 65 g / m
  • Kötél átmérő: 10,5 mm
  • Esésszám: 16 (őszi tényező 1/100 kg)
  • Erő: 24 kN
  • Impact erő: 5,1 kN (fall tényező 3)

EverFlex konstrukció: az idő előrehaladtával is változatlan teljesítmény A Petzl félstatikus kötelek poliamid magból és speciális szövésű poliészter köpenyből állnak. Ennek a konstrukciónak köszönhetően puhaságuk nem csökken az idő múlásával, bármilyenek is legyenek a körülmények (víz, por, sár stb.). Puhaságának köszönhetően a kötél élettartama során végig könnyen kezelhető marad, és az eszközökkel jól fog működni. Speciális felépítés a különféle használati módokhoz, a felhasználói igények szerint választható hosszúság és szín.

 Több szabvány szerint bevizsgálva A Petzl félstatikus kötelek a következő szabványok szerint vannak bevizsgálva: - európai CE EN 1891 A típus, - amerikai NFPA 1983, - orosz EAC.

A Petzl félstatikus kötelek a használati módoktól és a felhasználók igényeitől függően többféle standard hosszúságban kaphatók. Ezenkívül hat szín közül választhat, hogy könnyebben megkülönböztesse az egyes szetteket vagy a munka- és a biztosítókötelet, vagy a közös köteleket.

 

Petzl PARALLEL 10.5 mm félstatikus kötél

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Singing Rock STATIC R44 NFPA 10.5

177.990 Ft
Singing Rock STATIC R44 NFPA 10.5

Statikus kötél általános célú felhasználásra, mentéshez, barlangászathoz. ...

Singing Rock STATIC R44 NFPA 10.5
Beal INDUSTRIE 10.5MM

10.990 Ft
Beal INDUSTRIE 10.5MM

With its 10.5mm diameter and its unfailing robustness, it is the longstanding benchmark rope for work at height. ...

Beal INDUSTRIE 10.5MM
BEZÁR