Petzl ABSORBICA-Y energialnyelő nemzetközi változat

Petzl ABSORBICA-Y energialnyelő nemzetközi változat

Cikkszám: L64YUM

Y kantár energiaelnyelővel, rögzítőkarabinerrel és irányban tartott MGO összekötőelemekkel

Állítható Y kantár kisméretű beépített energiaelnyelővel, vízszintes osztásokon való áthaladás folyamatos biztosításához. 80 és 150 cm-es változatban kapható (összekötőelemek nélküli hossz). A 150 cm-es szárak elasztikusak, így nem zavarnak a közlekedésben. Egy irányban tartott karabinerrel és két nagy nyílású MGO összekötőelemmel, amerikai és európai szabvány szerint bevizsgálva.

  • Folyamatos önbiztosítás az osztásokon való áthaladásnál: A két szárú ABSORBICA-Y kantárakkal a szárak felváltva történő be- és kiakasztásával az osztásokon áthaladás folyamatosan biztosítható.
  • Kialakítás szerint eltérő szín: Az összekötőelem nélkül szállított kantárak felszerelhetők MGO OPEN összekötőelemekkel nagy átmérőjű fémszerkezetekhez vagy drótkötelekhez való csatlakoztatásra. Ezek az összekötőelemek a kantár károsodása esetén újra felhasználhatók. Az MGO összekötőelemekkel szállított kantárak ideálisak nagy átmérőjű fémszerkezetekhez vagy drótkötelekhez való csatlakoztatásra.
  • Hagyományos összekötőelemek: Az ABSORBICA-I és ABSORBICA-Y kantárak felszerelhetők hagyományos, alumíniumból készült OK és Am’D vagy irányban tartott acél összekötőelemekkel is. Ezek beakaszthatók vezetőszárba vagy az egyszerű kikötési pontba.
  • Kisméretű, kopásálló energiaelnyelő: Ez a rendkívül kis kiterjedésű energiaelnyelő nem zavarja a felhasználót a mozgásban és tevékenységében. A textil tárolótok védi az energiaelnyelőt a dörzsölődéstől és az esetleges sérülésektől.
  • Szakaszos felszakadás a felhasználó testsúlya függvényében:  Esés megtartásánál az energiaelnyelő felszakadása csökkenti felhasználót érő rántást. 50 és 130 kg közötti testsúlyú felhasználók számára készült kantár. A heveder szakaszosan szakad fel, így kisebb testsúlyú felhasználók esetén is csökkenti az őket érő rántást.

szabványok: ANSI Z359.13 12 feet (130 - 310 lbs.), ANSI Z359.12, CE EN 355, CE EN 354, CE EN 362

 

cikkszám L64YUM 80 L64YUM 150
Hossz 80 cm 150 cm
Összekötőelemek

Végződések: 2 x MGO 60

Beülő: irányban tartott TRIACT-LOCK

Legnagyobb megengedett hosszúság (összekötőelemekkel együtt) 115 cm 180 cm
A kantár maximális hossza felszakadás után 220 cm 320 cm
Maximális szabad eséstér-igény 435 cm 600 cm
Tömeg 2070 g 2210 g
Garancia 3 sév 3 év

 

 


Petzl ABSORBICA-Y energialnyelő nemzetközi változat

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

TENDON Throwing bag dobózsák

4.290 Ft
TENDON Throwing bag dobózsák

Favágómunkáknál a kötél pozícióba juttatásához használható dobózsák. ...

TENDON Throwing bag dobózsák
Singing Rock SPELEO 10.5 kötél

134.990 Ft
Singing Rock SPELEO 10.5 kötél

Speleological rope ...

Singing Rock SPELEO 10.5 kötél
Alpinbike Airborne
BEZÁR