Petzl ABSORBICA-Y TIE-BACK energiaelnyelő

Petzl ABSORBICA-Y TIE-BACK energiaelnyelő

Cikkszám: L64YUT

Y kantár energiaelnyelővel, a szárak közepén gyűrűvel, rögzítőkarabinerrel és irányban
tartott MGO összekötőelemekkel

Y kantár a szárak közepén gyűrűvel és kisméretű beépített energiaelnyelővel. Nagy átmérőjű szerkezeteken való közlekedés és osztásokon való áthaladás folyamatos biztosítására. A TIE-BACK rendszer segítségével a szárak végén található összekötőelem visszaakasztható, így nagy átmérőjű szerkezet körülköthető vele. Az elasztikus szárak nem zavarnak a közlekedésben. A rögzítőkarabinerrel és az irányban tartott MGO összekötőelemekkel megfelel az amerikai, európai és orosz szabványnak.

  • Folyamatos önbiztosítás az osztásokon való áthaladásnál: A két szárú ABSORBICA-Y kantárakkal a szárak felváltva történő be- és kiakasztásával az osztásokon áthaladás folyamatosan biztosítható.
  • Kialakítás szerint eltérő szín: Az összekötőelem nélkül szállított kantárak felszerelhetők MGO OPEN összekötőelemekkel nagy átmérőjű fémszerkezetekhez vagy drótkötelekhez való csatlakoztatásra. Ezek az összekötőelemek a kantár károsodása esetén újra felhasználhatók. Az MGO összekötőelemekkel szállított kantárak ideálisak nagy átmérőjű fémszerkezetekhez vagy drótkötelekhez való csatlakoztatásra.
  • Hagyományos összekötőelemek: Az ABSORBICA-I és ABSORBICA-Y kantárak felszerelhetők hagyományos, alumíniumból készült OK és Am’D vagy irányban tartott acél összekötőelemekkel is. Ezek beakaszthatók vezetőszárba vagy az egyszerű kikötési pontba.
  • Kisméretű, kopásálló energiaelnyelő: Ez a rendkívül kis kiterjedésű energiaelnyelő nem zavarja a felhasználót a mozgásban és tevékenységében. A textil tárolótok védi az energiaelnyelőt a dörzsölődéstől és az esetleges sérülésektől.
  • Szakaszos felszakadás a felhasználó testsúlya függvényében:  Esés megtartásánál az energiaelnyelő felszakadása csökkenti felhasználót érő rántást. 50 és 130 kg közötti testsúlyú felhasználók számára készült kantár. A heveder szakaszosan szakad fel, így kisebb testsúlyú felhasználók esetén is csökkenti az őket érő rántást.

szabvány: ANSI Z359.13 12 feet (130 - 310 lbs.), ANSI Z359.12, CE EN 355, CE EN 354, CE EN 362, EAC

 

cikkszám L64YUT 150
hossz 150 cm
összekötőelem - Végződések: 2 x MGO 60 - Beülő: irányban tartott TRIACT-LOCK
Legnagyobb megengedett hosszúság (összekötőelemekkel együtt) 180 cm
A kantár maximális hossza felszakadás után 320 cm
Maximális szabad eséstér-igény 600 cm
Tömeg 2330 g
Garancia 3 years

Petzl ABSORBICA-Y TIE-BACK energiaelnyelő

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

TENDON Throwing bag dobózsák

4.290 Ft
TENDON Throwing bag dobózsák

Favágómunkáknál a kötél pozícióba juttatásához használható dobózsák. ...

TENDON Throwing bag dobózsák
Singing Rock SPELEO 10.5 kötél

134.990 Ft
Singing Rock SPELEO 10.5 kötél

Speleological rope ...

Singing Rock SPELEO 10.5 kötél
Alpinbike Airborne
BEZÁR