Petzl ABSORBICA-Y TIE-BACK energiaelnyelő

Petzl ABSORBICA-Y TIE-BACK energiaelnyelő

Cikkszám: L64YUT

Y kantár energiaelnyelővel, a szárak közepén gyűrűvel, rögzítőkarabinerrel és irányban
tartott MGO összekötőelemekkel

Y kantár a szárak közepén gyűrűvel és kisméretű beépített energiaelnyelővel. Nagy átmérőjű szerkezeteken való közlekedés és osztásokon való áthaladás folyamatos biztosítására. A TIE-BACK rendszer segítségével a szárak végén található összekötőelem visszaakasztható, így nagy átmérőjű szerkezet körülköthető vele. Az elasztikus szárak nem zavarnak a közlekedésben. A rögzítőkarabinerrel és az irányban tartott MGO összekötőelemekkel megfelel az amerikai, európai és orosz szabványnak.

  • Folyamatos önbiztosítás az osztásokon való áthaladásnál: A két szárú ABSORBICA-Y kantárakkal a szárak felváltva történő be- és kiakasztásával az osztásokon áthaladás folyamatosan biztosítható.
  • Kialakítás szerint eltérő szín: Az összekötőelem nélkül szállított kantárak felszerelhetők MGO OPEN összekötőelemekkel nagy átmérőjű fémszerkezetekhez vagy drótkötelekhez való csatlakoztatásra. Ezek az összekötőelemek a kantár károsodása esetén újra felhasználhatók. Az MGO összekötőelemekkel szállított kantárak ideálisak nagy átmérőjű fémszerkezetekhez vagy drótkötelekhez való csatlakoztatásra.
  • Hagyományos összekötőelemek: Az ABSORBICA-I és ABSORBICA-Y kantárak felszerelhetők hagyományos, alumíniumból készült OK és Am’D vagy irányban tartott acél összekötőelemekkel is. Ezek beakaszthatók vezetőszárba vagy az egyszerű kikötési pontba.
  • Kisméretű, kopásálló energiaelnyelő: Ez a rendkívül kis kiterjedésű energiaelnyelő nem zavarja a felhasználót a mozgásban és tevékenységében. A textil tárolótok védi az energiaelnyelőt a dörzsölődéstől és az esetleges sérülésektől.
  • Szakaszos felszakadás a felhasználó testsúlya függvényében:  Esés megtartásánál az energiaelnyelő felszakadása csökkenti felhasználót érő rántást. 50 és 130 kg közötti testsúlyú felhasználók számára készült kantár. A heveder szakaszosan szakad fel, így kisebb testsúlyú felhasználók esetén is csökkenti az őket érő rántást.

szabvány: ANSI Z359.13 12 feet (130 - 310 lbs.), ANSI Z359.12, CE EN 355, CE EN 354, CE EN 362, EAC

 

cikkszám L64YUT 150
hossz 150 cm
összekötőelem - Végződések: 2 x MGO 60 - Beülő: irányban tartott TRIACT-LOCK
Legnagyobb megengedett hosszúság (összekötőelemekkel együtt) 180 cm
A kantár maximális hossza felszakadás után 320 cm
Maximális szabad eséstér-igény 600 cm
Tömeg 2330 g
Garancia 3 years

Petzl ABSORBICA-Y TIE-BACK energiaelnyelő

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Singing Rock Twister kipörgetőszem

10.990 Ft
Singing Rock Twister kipörgetőszem

Csapágyazott pörgéskiegyenlítő. Meggátolja a terhelés alatt lévő kötél csavarodását. ...

Singing Rock Twister kipörgetőszem
Singing Rock TREEMOUSE dobózsák

5.990 Ft
Singing Rock TREEMOUSE dobózsák

Favágómunkáknál a kötél pozícióba juttatásához használható dobózsák. ...

Singing Rock TREEMOUSE dobózsák
Singing Rock Tool Holdel heveder

3.490 Ft
Singing Rock Tool Holdel heveder

A Singing Rock Tool Holder egy elasztikus segéd heveder a kellékek rögzítésére a beülőhöz A kellemes, magaslati munkához van kifejlesztve, melyhez kellékek ...

Singing Rock Tool Holdel heveder
Alpinbike Airborne
BEZÁR