Terem

Terem

Terem

Budaörsön a Trend Fashion Center bevásárlóközpontban található egy olyan csarnok, amely a falmászáson túl, számos más mozgásforma kipróbálására ad lehetőséget. Ebben a térben nem a megszokott erőgépekkel találkozol, és nem is az unalmas súlyokat kell emelgetned, mégis átmozgat tetőtől talpig.

 

A falmászás saját testsúlyos alternatív fitness, ahol észrevétlenül minden izmodat átmozgatod. De nem az egyetlen mozgásforma, amit itt kipróbálhatsz!

 

A Spider Club budaörsi és óbudai termei az ország legnagyobb alapterületű és legnagyobb falfelületű mászócsarnokai, amelyekben a köteles és boulder mászás együttesen gyakorolható. Csak a budaörsi termünkben a köteles mászást 32 falszakaszon, közel 600 nm-en, 90-100 színnel épített úton próbálhatod ki. Ha a kötél nélküli mászás élményére vágysz, bouldertermünk 300 nm-es falfelületén, majdnem 100 boulderproblémát építettünk ki, nehézség szerint megjelölve. 
Tükörrel felszerelt, 120 nm-es fitnesstermünk és 30 nm-es elkülönített erősítő részlegünk pedig mindazoknak nyújt mozgáslehetőséget, akik - a mászás mellett vagy annak alternatívájaként - a fitness hagyományosabb formáit részesítik előnyben. 

 

 

Az ország legnagyobb falmászó és boulder termei…

 

A Budaörsön kialakított Spider tér gyakorlatilag egy játszóház minden korosztály számára. Egyedül és családosan is ellátogathatsz hozzánk, hiszen itt a gyerekektől a nagyszülőkig bárki megtalálja a számára kihívást jelentő mozgásformát. Elkülönített falszakaszt alakítottunk ki a fiatalabb mászók számára, ahol a szülők játékos feladatokkal segíthetik akár a legkisebbek fejlődését is. 
Aki pedig profiktól szeretne tanulni, csatlakozhat edzéseinkhez, vagy részt vehet egynapos tanfolyamainkon, ahol mindent elsajátíthat, amire a falmászás során szüksége lesz.

 

Első a biztonság!

 

Mászóink biztonsága a legfontosabb a számunkra, ezért nem csupán az eszközök rendszeres ellenőrzésére fordítunk kiemelt figyelmet, hanem az oktatásra is. Az újonnan érkezőknek egy alapoktatást biztosítunk, amelyet a belépő ára tartalmaz. Az oktatás alatt megismered a termet, megtanulod a felszerelések használatát és a biztosítási technikát, valamint az első mozdulatokat is el tudod sajátítani. Az alapoktatás hétköznap 15:30 órától 18:00-ig szünetel (a gyerekedzés végett).

Mindemellett a járványügyi helyzetre való tekintettel, egy különleges eljárással naponta fertőtlenítjük az eszközöket, fogásokat és a falfelületeket. 

 

 

A közös mászás összehozza az embereket 

 

A mászásnál használt kötél a bizalom szimbóluma. Társunk biztosítása felelősség, míg másnak odaadni annak lehetőségét elköteleződés. Nem véletlen, hogy ismeretségek, barátságok, sőt akár párkapcsolatok is kialakulhatnak a Spiderben. Éppen ezért a falmászás kiválóan beépíthető csapatépítésekbe vagy céges programokba.  

 

 

Ha még nem próbáltad ki a falmászást, mindenképp olvasd át a kezdők számára összegyűjtött fontos információkat!