Edzőink

Bernhardt Anita
Bernhardt Anita

Edző, mozgásterapeuta

A mozgással kapcsolatos komplex szemléletmódot a versenyúszói, majd a közel 20 éves edzői/terapeutai múltamból hozom. A mászás pedig 15 éve meghatározó része az életemnek. A világ sok csodás kövén volt már szerencsém mászni és versenyezni, de a lelkesedésem máig töretlen. Edzéseimen szeretném mindenkinek megmutatni a mászás sokoldalúságát és átadni azt az örömöt amit nekem nyújt.Farkas Panka (Panka)
Farkas Panka (Panka)

Terem vezető , Gyerek és Személyi edző

A mászással több mint 10 éve találkoztam először, és azonnal rájöttem, hogy szeretnék komolyabban foglalkozni a sportággal, eleinte versenyzőként, majd sportszakemberként. Így nem volt kérdés, hogy elvégzem a sportmászó edző képzést, illetve, hogy mester szakos hallgatóként jelenleg is sporttal, terhelés diagnosztikával foglalkozom. Edzőként a célom , versenyzői múltamtól függetlenül nem a versenyeztetés, hanem a sportág szépségének megmutatása, a mozgás szeretetének átadása minden korosztály számára.Mészáros Csaba (Mészi)
Mészáros Csaba (Mészi)

Spider tanfolyam oktatónk, edzőnk

 

A múlt évezredben kezdtem el a sziklamászással majd hegymászással foglalkozni. Akkor a lehetőségek szűkössége miatt két évig csak itthon gyakoroltunk a nagyfalakra. Első komoly hegyi élményeimet a Magas Tátrában éltem meg. Azóta viszont az Alpoktól kezdve a Himaláján át sok érdekes kalandban volt részem. Egyik kedvencem Szász-Svájc homokkővidéke, ami egy nagy mesevilág.

Elsők között végeztem el a Hegymászó edzői képzést a TF-n, majd közvetlen utána a Sportmászó edzőit.

Bővebben »Szakács Zsófia
Szakács Zsófia

Spider  edző,

 

2011-ben ismerkedtem meg a mászás világával egy ismerősömnek köszönhetően. Azonnal magával ragadott a sportág, pár év elteltével már szerves része lett az életemnek. Nem csak teremben, hanem sziklán is rendszeresen megfordulok. Segéd oktatóként sziklamászó tanfolyamokon is résztveszek. 2 éve asszisztálok a Spider Clubban a hétvégi egész napos tanfolyamok lebonyolításában is. Szeretném másokkal is megismertetni, megszerettetni ezt a mozgásformát, ezért is végeztem el ...

Bővebben »